reacties van klanten

Wat Oorsprong Consult precies voor u kan doen? Dat is goed uit te leggen aan de hand van enkele voorbeelden en reacties van klanten.

Reactie van een deelnemer aan de introductieworkshop ‘Presence’

"Het is moeilijk om het U-model uit te leggen, het is vooral iets wat je moet ervaren om de kracht ervan te voelen. We hebben tijdens de workshop dan ook naast de presentatie van het model wat oefeningen gedaan om de kracht ervan te ervaren. Zoals echt luisteren naar elkaar en niet “samenvatten en doorvragen” zoals we normaal gesproken gewend zijn. Gewoon er zijn en aandacht geven, meemaken hoe iemand vanuit zichzelf bij antwoorden komt."

Lees verder>>

'Presence' driedaagse

"Reactie op de procesbegeleiding door Mariëtte Stolk van een managementteam dat een driedaagse leiderschapsontwikkeling vanuit Presence heeft meegemaakt."

Lees verder>>

Cultuurontwikkelingstraject

"Oorsprong Consult kreeg de vraag om het proces van invoering van competentiemanagement te begeleiden bij een organisatie van 150 medewerkers. De vraag achter deze vraag in het kader van organisatieontwikkeling bleek te zijn: ‘Hoe kunnen management en medewerkers leren elkaar meer op gedrag en resultaat aan te spreken?"

Lees verder>>

Personal coachingstraject

"Personal coaching is maatwerk. Op deze manier kunnen vragen over jouw impact en balans als mens in de functie die je vervult op een juiste manier worden beantwoord zodat verdere groei bewerkstelligd wordt."

Lees verder>>

'Ik en de Ander' training

"Reactie van een trainer bij het terug zien van de groep op dag 7 (een maand of vier na dag 6)."

Lees verder>>