Uitnodiging: Community of Practice

Reserveer maandagmiddag 24 november a.s. in je agenda. Tijdens deze middag willen we met elkaar een vervolg geven aan de eerste bijeenkomst van de Community of Practice in het Buitenhuis van 9 april jl. De bijeenkomst vindt plaats in het Future Centre van de Belastingdienst in Breda. We willen met deze bijeenkomst een actieve Community of Practice vormgeven, vanuit een gezamenlijke co-creatie Zodoende nodigen we jullie van harte uit om in de bijeenkomsten je eigen hoogste potentieel in te brengen en met elkaar te leren hoe dat gezamenlijk te doen. Om ons groeiproces te faciliteren, hebben wij een opzet van de bijeenkomsten ontwikkeld die dit mogelijk maakt.


Achtergrond

Eerder heeft Bureau Algemene Bestuursdienst de 'Week van de dialoog' georganiseerd. Tijdens deze week is door verschillende groepen gewerkt met het U-proces. Met succes en met een hoop ambitie om ‘er meer mee te doen’. Als vervolg daarop heeft op 9 april voor geïnteresseerden een eerste bijeenkomst van de Community of Practice Theory U plaats gevonden in het Buitenhuis in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst heeft een groep van bevlogen mensen, die zichzelf én het gedachtegoed van de U willen inzetten, elkaar ontmoet. De gemeenschappelijke ambitie, om voor ingewikkelde vraagstukken vernieuwende oplossingen te vinden was voelbaar.


Genodigden

Op deze bijeenkomst zijn geïnteresseerden in de vertaling van Theory U naar de praktijk van harte welkom. Deze vertaling kan bijvoorbeeld bestaan uit leiderschapsontwikkeling vanuit Presence of het vinden van dieperliggende antwoorden op complexe vraagstukken van organisatie en maatschappij. We stellen ons ten doel om zowel voor vertegenwoordigers uit de non-profit sector, als uit de profit sector een inspirerende ervaringsomgeving te bieden. Juist door de praktijkuitwisseling over diverse grenzen heen. Kenmerkende overeenkomst is dat jullie allen ‘iets met Theory U in de praktijk willen.*

De lijst van genodigden is hier te downloaden.


Indien je iemand kent, waarvan jij vindt dat hij of zij echt aanwezig wil en zou moeten zijn op maandag 24 november, dan horen we dat graag.*

Wil je dan de naam, functie, organisatie en e-mailadres sturen naar secretariaat@solonline.nl.

Wij zorgen er dan voor dat hij/zij een uitnodiging krijgt. Let wel, het aantal plaatsen is beperkt.


* Deelname vanuit de intentie om klanten te werven wordt niet op prijs gesteld.


Terug >>

Interactief programma

In deze bijeenkomst vormen twee praktijkcases de basis. Eén case betreft Theory U toegepast in het bedrijfsleven in het kader van leiderschapsontwikkeling. De andere case betreft een U proces dat is doorlopen rondom een maatschappelijk thema in de overheidssector. De structuur van het programma is zo opgezet, dat het geen praten over wordt, maar een ervaren in, voor alle aanwezigen. Dit vanuit onze doelstelling om de middagen zoveel als mogelijk vanuit een U proces te laten plaatsvinden.


Informatie

  • Datum: maandag 24 november 2008
  • Aanvang: 12.30 uur ontvangst met lunch
  • Einde: 17.00 uur met aansluitend borrel
  • Locatie: Future Centre Belastingdienst “de Werf” (Delpratsingel 23, 4811 AP Breda)
  • Investering: 20 euro per deelnemer, te voldoen na ontvangst van een deelnamebevestiging**. Dit bedrag is bedoeld voor onkosten en het verder ontwikkelen van de Community of Practice bv. netwerksite TheoryU.nl
  • Max. aantal deelnemers: Er is plek voor maximaal 60 deelnemers
  • Deelname geschied op basis van binnenkomst van aanmelding en is definitief na ontvangst van betaling
  • Uiterste aanmelddatum: 24 oktober 2008

** De bijdrage kan zo laag zijn, omdat het Future Centre de accommodatie en catering kosteloos ter beschikking heeft gesteld.


Aanmelden

  • U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan: CoPTheoryU@oorsprongconsult.nl.
  • Na aanmelding ontvangt u van ons een deelnamebevestiging, routebeschrijving, informatie over de betaling en een factuur.

Terug >>

Programmamanagement en organisatie


Met medewerking van:


Locatie

  • Bauke Zeilstra
  • Future Centre Belastingdienst Breda

Graag tot ziens op 24 november!


Met hartelijke groeten.


Karin Raes en Mariëtte Stolk


<< Terug